3 epische actiefilms die je nu op Netflix kunt zien

Lekker veel bombastische actie op Netflix.

Bram de Groot 23 september 2021 22:30 in Netflix
Op Netflix vind je veel actiefilms. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie actiefilms die wel episch aandoen, toch? Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

Godzilla: King of Monsters

Regie: Michael Dougherty | Hoofdrollen: Vera Farmiga, Sally Hawkins, Kyle Chandler, David Strathairn, Charles Dance, Ken Watanabe, Anthony Ramos, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford | Kijk nuHet nieuwe verhaal volgt de heldhaftige pogingen van het crypto-zoölogische agentschap Monarch, terwijl zijn leden het opnemen tegen een reeks godachtige monsters, waaronder de machtige Godzilla, die botst met Mothra, Rodan en zijn ultieme aartsvijand, de driekoppige King Godirah. Als deze oeroude supersoort - waarvan ooit gedacht werd dat het mythes waren - weer opkomen, strijden ze allemaal voor suprematie en ligt het voortbestaan van de mensheid in de balans.

Monster Hunter

Regie: Paul W.S. Anderson | Hoofdrollen: Milla Jovovich, Ron Perlman, Tony Jaa, Diego González Boneta, Meagan Good, Josh Helman, T.I., Aaron Beelner | Kijk nuVoor elk monster is er een held. Een gewone man met een saaie baan zonder toekomst ontdekt dat hij de nazaat is van een antieke held. Hij moet naar een mythische wereld reizen om te trainen om een Monster Hunter te worden, voordat de mystieke wezens uit die wereld de onze vernietigen.

300: Rise of an Empire

Regie: Noam Murro | Hoofdrollen: Eva Green, Lena Headey, Jack O'Connell, Rodrigo Santoro, David Wenham, Sullivan Stapleton, Callan Mulvey | Kijk nuNa de overwinning op Leonidas' 300, trekt het Perzische leger onder leiding van Xerxes verder in zuidelijke richting naar de grote Griekse steden. Het democratische Athene is de eerste stad die ze tegenkomen op hun pad. De stad heeft een sterke vloot en staat onder leiding van admiraal Themistocles. Themistocles is gedwongen een alliantie aan te gaan met de aartsrivaal van Athene, het oligarchische Sparta, wiens macht ligt bij zijn superieure infanterie. Xerxes heerst echter nog steeds oppermachtig in aantallen, zowel op zee als op land.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tampie

Avatar

Monster Hunter was zo slecht. Ik had 4 pogingen nodig om hem uit te kijken. Had na 1 poging al moeten stoppen.

Coola

Avatar

Inderdaad drie geweldige films.

Met monster hunter heb ik mij als monster hunter gamer erg mee vermaakt, hopelijk komt er een deel 2.

NieuwsFilm

meest populair