Celebrity

Vanessa Hudgens durft in lingerie op rode loper te staan op Insta-foto's

De actrice doet het gewoon.

door FilmTotaal om 07:29 in Celebrity
Acteurs zijn niet de meest schuwe personen op aarde en vaak durven de nodige actrices in zeer opvallende kleding op de rode loper te verschijnen. Vanessa Hudgens gaat nu net weer een stapje verder.

De actrice die de afgelopen jaren al in de nodige Netflix-producties te zien was, zal dat ook komende jaren waarschijnlijk zijn. Er staan zelfs nog drie nieuwe Netflix-producties op stapel waarin de in Salinas, Californië geboren celeb te zien is.

De eerste die waarschijnlijk verschijnt is de musicalfilm Tick, Tick... Boom! met ook Andrew Garfield en Alexandra Shipp en waarschijnlijk niet veel later volgt The Princess Switch 3. In 2022 horen we haar stem in de animatieserie Army of the Dead: Lost Vegas.

Opvallend op de rode loper
Waar de nodige actrices vaak kiezen voor een jurk zien we Vanessa dit keer in lingerie en een pyjama. Het is overigens niet zomaar dat ze het setje aan heeft. De actrice was namelijk op de rode loper aanwezig van Rihanna's lingerieshow Savage X Fenty Vol. 3, de show die vandaag op Prime Video verschijnt.


De 32 jarige Vanessa Hudgens in lingerie en pyjama zien? Check dan de foto's op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair