IMAX-trailer 'Spider-Man: No Way Home' geeft Doctor Octopus-detail weg

Spider-Man: No Way Home draait 16 december in de bioscoop.

Even geleden was er dan eindelijk de eerste trailer voor Spider-Man: No Way Home en deze richtte zich vooral op Tom Hollands Peter Parker a.k.a. Spider-Man en Doctor Strange van Benedict Cumberbatch.

Nu is er ook een IMAX-trailer en ondanks dat dit exact dezelfde trailer is, krijgen we wel meer beeld te zien door het grotere beeldformaat. We zien namelijk Doctor Octopus (Alfred Molina) en door het extra beeld zien we nu dat hij hetzelfde pak aanheeft als in de niet MCU-film Spider-Man 2 uit 2004.

Ook maken de beelden duidelijk dat het niet Charlie Cox' Matt Murdock uit de Netflix/Marvel-serie Daredevil is in de overhoringskamer van de politie.


Vanaf 16 december in de Nederlandse bioscoop
Voor het eerst in de filmgeschiedenis van Spider-Man wordt onze Spinnemans ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer scheiden van zijn belangrijke rol als superheld. Wanneer hij om hulp vraagt van Doctor Strange, wordt de inzet nog gevaarlijker; Hij zal ontdekken wat het werkelijk betekent om Spider-Man te zijn.

Wat zeg jij? Welke Marvel-personages - en dan met name schurken - hoop jij wel en liever niet te zien in Spider-Man: No Way Home?

NieuwsFilm

meest populair