Netflix onthult de trailer voor 'Army of Thieves'

De nieuwe toevoeging aan Zack Snyder's Army of the Dead franchise.

Jim Pedd 26 september 2021 11:01 in Video
Vandaag is de officiële trailer voor Army of Thieves vrijgegeven door Netflix tijdens het fanevent TUDUM. De trailer laat meer zien van de voorbereidingen die getroffen worden voor de overval die we Ludwig zien plegen.

Ludwig Dieter ken je wellicht nog van de film Army of the Dead van regisseur Zack Snyder. Die scoorde zo goed, dat Netflix meteen een vervolg bestelde. En nog voordat het zover kwam, had Netflix al deze prequel besteld.

Army of Thieves
In de film Army of Thieves wordt Dieter ingehuurd door een enigmatische vrouw die een hele rits dieven verzamelt om samen een overval te plegen. De film is geregisseerd door Matthias Schweighöfer, die ook weer de rol van Dieter speelt.

Aan het project is ook Zack Snyder verbonden als schrijver en als uitvoerend producent.Op de release van Army of Thieves moet je nog heel even wachten, want vanaf 29 oktober kan je deze streamen op Netflix.

Army of Thieves is niet de enige toevoeging aan de Army-franchise van Zack Snyder. Ook de serie Army of the Dead: Lost Vegas zit er hard aan te komen, een anime die kijkt naar de val van de stad Las Vegas.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair