'Eternals' wordt een van de langste Marvel Studios-films tot nu toe

'Eternals' wordt een van de langste Marvel Studios-films tot nu toe

Het lijkt erop dat de film meer dan 2,5 uur gaat duren.

Superheldenfilms lijken steeds langer te worden. Steeds vaker duren ze meer dan twee uur en die trend zet zich voort met Marvel-film Eternals. Het lijkt erop dat de productie van regisseur Chloe Zhao maar liefst 2,5 uur gaat duren.

Het Russische nieuwsbulletin Kino Metro weet te melden dat de film maar liefst 156 minuten gaat duren. Daarmee wordt het een van de langste films die gemaakt zijn in de franchise.

Niet heel gek
Heel gek is dat niet als je erover nadenkt welk verhaal verteld moet worden. Eternals is namelijk een verhaal dat zich over duizenden jaren afspeelt.

De aliens die centraal staan, de Eternals, zijn gemaakt door de Celestials en naar de Aarde gezonden om de aardbewoners te beschermen tegen de schurkachtige Deviants. Een grote cataclysmische gebeurtenis die het gevolg is van de terugkeer van het halve universum (na The Blip) brengt de Deviants terug en dwingt de Eternals uit hun schuilplaatsen te komen.

De film wordt de tweede langste Marvel-film tot nu toe. Enkel Avengers: Endgame is met z'n 182 minuten langer. De volgende film op het lijstje is Captain America: Civil War met een speelduur van 147 minuten.

NieuwsFilm

meest populair