Gelekte pre-vis van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' teaset een wel heel bizar gevecht

Wanda Maximoff versus... [spoilers]!

Jim Pedd 27 september 2021 08:35 in Algemeen
Let op: dit bericht bevat mogelijk SPOILERS.

De laatste tijd zijn wat pre-vis beelden van Doctor Strange in the Multiverse of Madness online gelekt. Ditmaal zien we een wel heel opvallende rits foto's.

Het lijkt er namelijk op dat Elizabeth Olsens Scarlet Witch het in deze film op zou kunnen nemen tegen een held uit het verleden.

Opvallend gevecht
Eerder deze zomer ging ineens het verhaal dat Patrick Stewart terug zou keren als Professor X. Dat verhaal kwam voort uit het feit dat Stewart in januari bevestigd had dat hij gesprekken voerde met Kevin Feige over een mogelijke terugkeer.

Nadat we eerder verhalen kregen over een gevecht tussen Professor X en de Scarlet Witch, zijn nu pre-vis beelden gelekt die mogelijk laten zien hoe Wanda Maximoff het opneemt tegen Professor X. Of de foto's echt zijn is de vraag, maar de geruchten zijn wel interessant.

Check de eerste foto's hier op Twitter | En de tweede hier, eveneens op Twitter.


Het verhaal is dat Wanda van wereld naar wereld reist (wat ze met haar geest doet, niet haar lichaam). Ze komt uiteindelijk terecht in een realiteit waarin ze het opneemt tegen de Illuminati, die bestaan uit Professor X, Captain Carter, Balder the Brave, Monica Rambeau en Mordo.

Het lijkt erop dat het allemaal alternatieve versies van de personages zijn, en dat ze gedood worden door de Scarlet Witch. Maar of het echt is?

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

a84x

Avatar

Dat staat er toch bij?

NieuwsFilm

meest populair