Johnny Depp weet hoe hij Jack Sparrow kan blijven spelen

Johnny Depp weet hoe hij Jack Sparrow kan blijven spelen

De acteur blijkt vindingrijk.

Het is al een tijdje duidelijk dat Johnny Depp niet terug zal keren als Jack Sparrow in de filmreeks Pirates of the Caribbean. Disney heeft andere plannen en de acteur is uit de gratie bij de grote Hollywoodstudio's sinds een rechter aangaf dat er voldoende bewijs is dat hij zijn ex Amber Heard heeft geslagen.

Afgelopen weekend was de acteur aanwezig tijdens het San Sebastian Film Festival en door de pers werd hem gevraagd naar Captain Jack Sparrow. Depp gaf aan dat hij het personage altijd in zich zou hebben en dat hij de rol speelt als de kans hem geboden wordt.

Zelfs tijdens kinderpartijtjes
"Ik denk dat dit de positieve kant is van dat ik leven heb gegeven aan personages zoals Captain Jack of welk personage dan ook," zei Depp. "Ik zou zo naar iemands huis gaan en een optreden geven op het verjaardagsfeestje van je kind."

"Daar heb ik geen bedrijf voor nodig. Dat kan ik gewoon zelf en niemand kan dat afpakken. Dat is het grootste plezier dat ik heb aan Jack Sparrow. Ik kan letterlijk met Captain Jack onder mijn arm op reis gaan," aldus Depp. "Als de kans zich voordoet, ben ik in staat hem naar boven te halen op plaatsen waar de belangrijkste zaken, zoals lachen, er toedoen."

Depp speelde de rol in vijf films en voor de laatste keer in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales uit 2017. Tijdens het San Sebastian Film Festival kreeg de acteur de Donostia Award, een erkenning voor zijn indrukwekkende carrière.

NieuwsFilm

meest populair