Bioscoop alsnog door de knieën en checkt je Coronapas

Studentenbioscoop Kriterion komt over een paar dagen met een update.

Bram de Groot 28 september 2021 17:22 in Algemeen
Afgelopen weekend werd duidelijk dat de studentenbioscoop Kriterion had besloten om niet te controleren op de Coronapas. De tegenactie blijkt van korte duur. De studenten hebben laten weten komende dagen toch de verplichte check te verrichten.

Via social media heeft het café-filmtheater een update gegeven: "Op dit moment zijn we genoodzaakt om coronatoegangsbewijzen te controleren. Over een paar dagen hebben we een update over de situatie en komen we weer met een uitgebreidere toelichting. Houd onze website of socials in de gaten hiervoor."

Controle door handhaving
"Na het bespreken van verschillende plannen zijn we uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat we niemand de toegang tot ons pand willen verbieden," was de eerdere berichtgeving vanuit de bioscoop op Instagram.

Op bovenstaande komt de bioscoop nu terug na controle vanuit de gemeentelijke handhaving op zaterdagavond, valt te lezen op Het Parool. "We zijn met zijn vijftigen en hebben vanavond een vergadering met zijn allen," laat een medewerker maandagochtend weten aan de krant. "Dan wordt er meer duidelijk."

Het is nu afwachten wat Kriterion doet. De controle is verplicht, maar dit weekend moesten nog de nodige bioscoopbezoekers naar huis gestuurd worden doordat de corona-app te kampen had met storingen.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

maar er dit weekend moesten werden nog de nodige bioscoopbezoekers naar huis gestuurd nadat de corona-app niet te kampen had met storingen
Gaat het nog Bram?

Die 'technische storingen' waren ddos-aanvallen bedoelt om de Coronacheck-app plat te leggen.
Geen idee wat de kleuters die daar verantwoordelijk voor zijn dachten te bereiken maar het enige dat ze bereikt hebben is dat er steeds minder begrip komt voor iedereen die bezwaar heeft tegen de huidige gang van zaken.

Robbepost

Avatar

Moviewanker en Leo Teenhakker in 3, 2, 1...........

Overlord

Avatar

Zonder ticket kom je toch ook de zaal niet binnen ? Hele kleine moeite om even je app te laten zien. En prima als je niet gevaccineerd wil worden, maar dan even vooraf laten testen.
Zo is iedereen welkom, zo gaat dat in een samenleving.

Artificialis

Avatar

De overheid heeft afgelopen 1,5 jaar laten zien we hier de baas is: wij niet.

Overlord "En prima als je niet gevaccineerd wil worden, maar dan even vooraf laten testen."

Waarom precies? Een besmette gevaccineerde vormt een hoger risico voor een ongevaccineerde dan andersom.

Ereptile

Avatar

Tegenwoordig is iedereen ziek totdat het tegendeel is bewezen. Bizar gewoon... Voel je je niet goed, blijf dan thuis en doe evt. een test dan. Maar nu wordt er van iedereen uitgegaan dat je Corona hebt tot het tegendeel bewezen is.

Dat het virus bestaat en gevaarlijk is/was, dat geloof ik best. Heb vrienden gehad die nu nog met de na verschijnselen van COVID leven, of die op de IC hebben gelegen.

Wat niet klopt is hoe die idioten in de politiek een Corona App en vaccinatie door mensen hun strot douwen en mensen de keus maken om NIET te vaccineren zo uitsluit. Dat is discriminatie. Ze zijn zelfs bereid critici in hun eigen kabinet te ontslaan omdat zij tegen het belachelijke beleid zijn.

centr1no

Avatar

Dat mensen die er voor kiezen geen rijbewijs te halen geen auto mogen rijden is discriminatie? Mensen die er voor kiezen geen wapenvergunning aan te vragen mogen geen vuurwapen hebben; discriminatie? Totalitaire staat? 1984?

NieuwsFilm

meest populair