Verrassing: Trailer 'Licorice Pizza' van Paul Thomas Anderson

Van de regisseur van There Will Be Blood en Phantom Thread.

Bram de Groot 28 september 2021 12:37 in Video
En daar is zomaar de trailer voor de volgende film van de volop geprezen filmregisseur Paul Thomas Anderson. Zijn nieuwste heet Licorice Pizza en dit keer zie je geen enorme sterren in de hoofdrollen.

Licorice Pizza speelt zich af in de jaren 70 in San Fernando Valley en volgt Gary Valentine, een 16-jarige middelbare scholier die acteur wordt, verliefd wordt op een tienermeisje genaamd Alana en filmproducent Jon Peters ontmoet.

Anderson ken je mogelijk van films als Boogie Nights (1997), There Will Be Blood (2007), The Master (2012) en zijn laatste film Phantom Thread uit 2017. Op Punch-Drunk Love uit 2002 na werden al zijn films genomineerd voor meerdere Oscars.

Eerste trailer Licorice Pizza
De hoofdrollen in de dramakomedie Licorice Pizza zijn voor Alana Haim en Cooper Hoffman (zoon van wijlen Phillip Seymour Hoffman) en je ziet kleinere aandelen voor onder meer Sean Penn, Tom Waits, Bradley Cooper, Ben Stiller en John C. Reilly.

Vanaf 26 november draait Licorice Pizza in de Amerikaanse bioscopen, een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet aangekondigd. Na onderstaande trailer zie je ook het bijhorende affiche.

NieuwsFilm