'Avengers: Endgame'-foto onthult een alternatief beeld van de begrafenis van Iron Man

'Avengers: Endgame'-foto onthult een alternatief beeld van de begrafenis van Iron Man

Het ziet er iets anders uit!

Er is een alternatieve blik op de begrafenis van Tony Stark in de film Avengers: Endgame onthuld. De productie verscheen twee jaar geleden en vormde enerzijds het eind van de Infinity Saga, en anderzijds het afscheid van een aantal van de grootste Marvel-helden, waaronder Iron Man.

De film speelt zich vijf jaar na de Snap van Thanos af. De overgebleven Avengers verzamelen zich om de time heist te plegen. Tony was sceptisch omdat hij bang was dat het ongedaan maken van de Snap zou leiden tot het verdwijnen van zijn gezin. Maar uiteindelijk maakte hij er zijn missie van om de gebeurtenissen terug te draaien. Waar hij met zijn eigen leven voor betaalde.

Alternatieve begrafenis
Avengers: Endgame eindigde met een begrafenis voor Iron Man nabij het meertje dat hij deelde met Pepper Potts en hun dochter Morgan.

Bijna elk belangrijk Marvel-personage was aanwezig. En nu hebben we een alternatieve blik op de scène, dankzij een bericht op Reddit.

De scène werd opgenomen tijdens de viering van de tiende verjaardag van Marvel Studios. Dat maakte het veel gemakkelijker om al die sterren te verzamelen. Interessant is dat we Nick Fury bij de steiger zien staan, waar hij in de filmversie juist bij het hutje aan het meer staat. Hieronder het beeld:



NieuwsFilm

meest populair