Prequel 'Wonka' begonnen met filmen en drie nieuwe grote namen toegevoegd

Prequel 'Wonka' begonnen met filmen en drie nieuwe grote namen toegevoegd

Misschien niet bekend, maar wel gerespecteerd....

Studio Warner Bros. heeft aangekondigd dat de opnames van Wonka, een originele prequel gebaseerd op de boeken van Roald Dahl, onlangs zijn gestart in het Verenigd Koninkrijk.

Oscar-genomineerde Timothée Chalamet (Dune, Call Me By Your Name) zal de titelrol vertolken als een jongere versie van het excentrieke personage in een verhaal dat zich afspeelt voorafgaand aan de gebeurtenissen in Charlie And The Chocolate Factory uit 2005.

Veelgeprezen filmmaker Paul King (Paddington 1+2) staat achter de camera en nu zijn er weer drie nieuwe grote namen onthuld uit wat we inmiddels toch wel een indrukwekkende cast mogen noemen.

Meteen in de opnames
Want niemand minder dan Oscar-winnares Olivia Colman (The Favourite), Oscar-genomineerde Sally Hawkins (The Shape Of Water) en Mr. Bean himself Rowan Atkinson vergezellen Chalamet in zijn avontuur.

Welke rollen zij gaan spelen, is niet bekend en zal ongetwijfeld later naar buiten gebracht worden. Het is de bedoeling dat Wonka ergens vanaf maart 2023 in de wereldwijde bioscoopzalen te bewonderen is.

NieuwsFilm

meest populair