Ultieme director's cut van 'Rocky IV' krijgt andere titel en trailer

Ultieme director's cut van 'Rocky IV' krijgt andere titel en trailer

Een leuk cadeautje voor de Kerstdagen...

MGM Studio's heeft de trailer vrijgegeven voor Rocky vs. Drago, de officiële titel van Sylvester Stallone's aankomende director's cut van Rocky IV (1985) die in november uitkomt.

De derde sequel in de reeks markeerde op meer dan één manier een keerpunt in de franchise. Het bevatte de dood van Apollo Creed en vormde het toneel voor Rocky V waarin bleek dat Rocky tijdens het 'wraak'gevecht met Ivan Drago (Dolp Lundgren) hersenbeschadiging had opgelopen die uiteindelijk een einde aan zijn carrière maakte.

Het karakter van Drago zou meer dan 30 jaar later weer verschijnen, met zijn zoon als antagonist als Creed II en Ivan zelf die nog één laatste keer oog in oog kwam te staan ​​met Rocky.

Zoek de verschillen
Rocky vs Drago moest oorspronkelijk in de bioscoop verschijnen ter gelegenheid van het 35-jarig jublieum van het origineel, maar corona gooide op het hoogtepunt, zoals wel vaker, roet in het eten.

De bewerking zal naar verluid verschillende grote veranderingen hebben ten opzichte van het origineel. Het personage Apollo Creed van Carl Weathers zal veel meer aandacht krijgen, het karakter van Drago wordt veel meer uitgediept en de komisch bedoelde robot van zwager Paulie is eruit gesneden. Je kunt de trailer hieronder bekijken:



NieuwsFilm

meest populair