Intense eerste clip van 'The Last Duel' van Ridley Scott

Intense eerste clip van 'The Last Duel' van Ridley Scott

Matt Damon heeft een intens moment.

De eerste clip van The Last Duel is eindelijk te zien. En die ziet er heel tof uit. In de clip van de nieuwe film van regisseur Ridley Scott raken de personages van Jodie Comer en Matt Damon verzeild in een verhitte discussie.

Met nog maar twee weken tot de release van de film, hebben Walt Disney Studios en 20th Century Studios de eerste clip voor de film vrijgegeven. De komende dagen kunnen we er vermoedelijk wel meer van verwachten.

Verhit gesprek
In de clip zie je Marguerite de Thibouville (Jodie Comer) in een verhit gesprek met haar echtgenoot Jean de Carrouges (Matt Damon) terecht komen.

Ze hebben het over de mogelijke gevolgen van diens besluit om zijn voormalige beste vriend en schildknaap Jacques Le Gris (Adam Driver) uit te dagen voor een duel tot de dood, om de eer van zijn vrouw te beschermen.

Hij realiseert zich gaandeweg wat er allemaal mis zou kunnen gaan als hij het duel verliest. Het is overigens een waargebeurd verhaal, dat zich afspeelt in het veertiende eeuwse Frankrijk.

In het echt claim Marguerite de Thibouville dat ze verkracht was door de beste vriend van haar man, die besloot hem uit te dagen voor een 'trial by combat'. Het was het laatste door de koning goedgekeurde duel in de geschiedenis van Frankrijk.

Hieronder de clip:



NieuwsFilm

meest populair