Het MonsterVerse maakt van Loch Ness een echt monster

Hij bestaat in het MonsterVerse!

Jim Pedd 4 oktober 2021 06:55 in Algemeen
Het beroemdste mythologische wezen van Schotland, het monster van Loch Ness, krijgt nog altijd veel aandacht. En nu weet de site Screen Rant te melden dat het monster onderdeel uitmaakt van het MonsterVerse.

Decennia wordt al door gesproken over de vraag of Nessie nou echt is of niet, ook al zijn alle momenten waarop het monster gespot zou zijn ontkracht. Tegelijk is het monster een trekker in het gebied rond Loch Ness en gaat Hollywood zo nu en dan met het monster aan de haal.

In het MonsterVerse
Warner Bros. en het MonsterVerse boekten een groot succes met de film Godzilla vs. Kong. Daardoor weten we ook zeker dat er meer delen aan zitten te komen.

En nu meldt Screen Rant dat Nessie een Titan is!

Een kaart die je in de film Godzilla vs. Kong kan zien, laat duidelijk blijken dat er ook een monster in Loch Ness woont. Hij heet in de film Leviathan en nu blijkt uit het boek dat Nessie via het meer waarin hij woont toegang tot de holle Aarde heeft. En daardoor kan Nessie rond de wereld reizen, waardoor hij ook meteen regelmatig weg is.

Kortom: het monster van Loch Ness is officieel onderdeel van het canon van de miljardenfranchise. Wellicht dat we hem straks nog in de films gaan zien ook!

NieuwsFilm