De 'Guardians of the Galaxy Holiday Special' brengt een van de beste Marvel-personages met zich mee

De 'Guardians of the Galaxy Holiday Special' brengt een van de beste Marvel-personages met zich mee

James Gunn vertelt over zijn nieuwe Guardians-film.

James Gunn onthult dat de aankomende Guardians of the Galaxy Holiday Special die hij in de maak heeft voor streamingdienst Disney+ een gloednieuw personage toe zal voegen aan het Marvel Cinematic Universe. En niet zomaar een.

De opnames van de Guardians of the Galaxy Holiday Special vinden tegelijk plaats met Guardians of the Galaxy Vol. 3. Op Twitter onthulde de regisseur nu een intrigerend nieuw detail over de film.

Groot MCU-personage
In reactie op een fan op Twitter laat Gunn weten dat het project "een van de grootste MCU-personages aller tijden" zal introduceren.

De regisseur erkent natuurlijk dat dit "ongelofelijk subjectief en toegegeven, vaak een vreemde mening" is. Maar het is een significante zaak dat er een grote nieuwe held (of schurk) gaat debuteren. Hieronder de Tweet:



De vraag is natuurlijk naar wie Gunn refereert. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden.Een van de beste kanshebbers is Richard Rider / Nova, maar de kans is ook aanwezig dat het om Rom The Space Knight gaat, van wie Gunn een fan is.

NieuwsFilm

meest populair