'The King's Man'-acteur wil vaker te zien zijn in de franchise

'The King's Man'-acteur wil vaker te zien zijn in de franchise

Daniel Brühl wil meer The King's Man-films maken.

Komende december kunnen we acteur Daniel Brühl zien in de film The King's Man. Tijdens een interview hintte hij ernaar dat het personage mogelijk vaker te zien zou kunnen zijn.

De prequel The King's Man is geregisseerd door Matthew Vaughn en had eigenlijk al in november 2019 te zien moeten zijn. Sindsdien werd de film meermaals uitgesteld, onder meer door de overname van 20th Century Fox door Walt Disney Studios. Daarna brak de coronapandemie uit en nu staat de film gepland voor eind december.

Meer films
De franchise is tot nu toe een groot succes gebleken. De film Kingsman: The Secret Service leverde 414 miljoen dollar op tegen een budget van 81 miljoen dollar. Vervolgens kregen we een vervolg en werd aangekondigd dat we deze prequel zouden krijgen.

Brühl speelt in de nieuwe film de rol van Erik Jan Hanussen, een man die adviseur zou zijn geweest van Adolf Hitler. De acteur noemt zijn rol niet groot, maar wel cruciaal en voorziet een rol in toekomstige delen:

"Ik heb veel plezier gehad met Matthew en de cast. Het was een beetje een strategische keuze omdat het een cruciale rol is. Hij is niet groot, maar ik zag wel potentieel voor latere delen, hopelijk. Dat is het eerste wat je controleert: gaan ze mij doden? Wanneer gaan ze dat doen? Hoe?"

NieuwsFilm

meest populair