Openingsscène 'The Last Duel' zet Matt Damon en Adam Driver tegenover elkaar

Openingsscène 'The Last Duel' zet Matt Damon en Adam Driver tegenover elkaar

De historische dramafilm van Ridley Scott verschijnt volgende week.

Volgende week verschijnt de historische dramafilm The Last Duel van filmmaker Ridley Scott (Gladiator, Kingdom of Heaven) in de Nederlandse bioscopen. Hierin veel grote namen met onder meer Matt Damon, Jodie Comer, Adam Driver en Ben Affleck. Check hieronder de openingsscène.

De ontvangst van de 152 minuten durende film, die recent tijdens het Filmfestival van Venetië in première ging, is redelijk met op Rotten Tomatoes tot op heden 67% op de Tomatometer.

Openingsscène The Last Duel
Hieronder zie je de openingsscène van The Last Duel, die door Fandango online geplaatst mocht worden. In Nederland verschijnt de historische dramafilm op 14 oktober in de bioscopen. Ga jij voor de film naar de bioscoop?



The Last Duel is gebaseerd op ware gebeurtenissen en ontrafelt de oude speculaties over het duel tussen Jean de Carrouges en Jacques Le Gris. Ze waren twee vrienden die elkaars grootste rivalen werden.

Als Carrouges' vrouw, Marguerite, wreed wordt aangevallen door Le Gris, weigert zij hierover te zwijgen. Le Gris ontkent de misdaad, maar Marguerite beschuldigt hem openlijk; een daad van moed en opstandigheid die haar leven mogelijk in gevaar brengt. De daaropvolgende strijd, een slopend duel op leven en dood, legt het lot van de drie in Gods handen.

NieuwsFilm

meest populair