'What If...?' laat zien dat Kang veel, veel erger is dan Thanos

'What If...?' laat zien dat Kang veel, veel erger is dan Thanos

De Infinity Stones zijn namelijk echt bizar sterk.

Toen Marvel's Avengers: Endgame eindelijk in de bioscoop te zien was, werd de Infinity Saga afgerond. De serie Loki introduceerde de Time Variance Authority en specifiek ook de man aan het hoofd van de organisatie: He Who Remains.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

In de eerste drie fases van het Marvel Cinematic Universe kregen we het gigantische potentieel van de Infinity Stones te zien. De serie What If...? laat zien dat ze nog veel meer kunnen dan de doelen waar Thanos ze voor wilde gebruiken.

Echt heel krachtig
Er zijn een paar momenten waarin blijkt hoe sterk de Infinity Stones zijn. In aflevering 4 probeert Doctor Strange het Eye of Agamotto te gebruiken om zijn vriendin Dr. Christine Palmer te redden. Die pogingen leiden nergens toe, maar hij krijgt er wel godachtige krachten van.

Aflevering 5 toont verder een zombie-apocalypse, die enkel teruggedraaid kan worden met behulp van de Mind Stone. En in aflevering 8 weet Ultron in het lichaam van Vision de Infinity Stones te gebruiken om het hele universum te verwoesten en wordt hij zich zelfs bewust van het bestaan van The Watcher.

Duidelijk is dat Thanos zijn begrip van en plannen met de Infinity Stones relatief beperkt waren. Kang is de volgende grote schurk van het MCU, maar wel een die in de kantoren van de TVA tig Infinity Stones laat rondslingeren en ze zelfs als papiergewicht inzet.

Dat hij ze zo gebruikt en alles weet in het multiversum, laat zien dat hij een wel heel extreem grote en krachtige schurk gaat zijn.

NieuwsFilm

meest populair