'Transformers: Rise of the Beasts' onthult eerste blik op z'n nieuwe Transformers

'Transformers: Rise of the Beasts' onthult eerste blik op z'n nieuwe Transformers

Allemaal een G1-ontwerp!

Het eerste beeld van de designs die Transformers: Rise of the Beasts heeft voor de G-1 Autobots en Decepticons is onthuld. De live-action franchise ging in 2007 van start en komt telkens weer met nieuwe ontwerpen van z'n robots.

Zo nu ook, met nieuwe designs voor de robots. De film van regisseur Steven Caple Jr., met een script van Darnell Metayer en Josh Peters, duikt in de jaren negentig en baseert zich op de cartoon Transformers: Beast Wars.

Rise of the Beasts
De film brengt een aantal van die personages naar live-action. Zo zien we straks Rhinox en de 'beast mode' Optimus Primal, een kapitein van de Maximals. Andere geliefde personages als Bumblebee en Optimus Prime zijn ook te zien in Rise of the Beasts.

We weten al dat de film Rise of the Beasts moet gaan verkennen hoe Optimus zo toegewijd werd aan het beschermen van de mensheid.

Op Instagram deelde regisseur Steven Caple Jr. een eerste blik op de designs van de eerste generatie Transformers. Het eerste beeld laat de Autobots zien, in pastelkleuren en met retro-ontwerpen. De tweede foto toont diverse Decepticons die wat meer militaire kleuren hebben.

In Transformers: Rise of the Beasts raken twee archeologen betrokken bij een oorlog tussen de Maximals, de Predacons en de Terrorcons. De films peelt zich deels asdl in Brooklyn, delen van Peru en in Machu Picchu.



NieuwsFilm

meest populair