Prime Video kaapt ook grote animatiefilm van het witte doek

Prime Video kaapt ook grote animatiefilm van het witte doek

Hotel Transylvania: Transformania nu op streaming.

Als je zat te wachten om voor Hotel Transylvania: Transformania naar de bioscoop te gaan, dan kun je nog lang wachten... Prime Video heeft de animatiefilm van Columbia Pictures / Sony Pictures Animation overgenomen.

Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop, zoals de Nederlandse titel is of zou zijn, gaat voorlopig ook niet verschijnen. Pas begin 2022 zet de streamingdienst het vierde deel online.

"Het succes van de Hotel Transylvania franchise door de jaren heen spreekt voor zich. Publiek over de hele wereld is verliefd geworden op de films gecreëerd door de briljante Genndy Tartakovsky, en het nieuwste deel is de perfecte afsluiting van een ongelooflijke reis. We kunnen niet enthousiaster zijn om samen te werken met Sony, Genndy, Jennifer Kluska, Derek Drymon, Selena Gomez, en het getalenteerde productie team om deze grappige, hartverwarmende film begin volgend jaar naar onze klanten te brengen," aldus Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios.


Hotel Transylvania: Transformania
In Transformania zijn Drac and the Pack terug, zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Drac (Brian Hull) zien we namelijk in met zijn meest angstaanjagende taak tot nu toe. Wanneer Van Helsing's (Jim Gaffigan) mysterieuze uitvinding, de 'Monsterification Ray', de mist ingaat, worden Drac en zijn monster vrienden allemaal getransformeerd in mensen, en Johnny (Andy Samberg) wordt een monster.

In hun nieuwe ongeschikte lichamen moeten Drac, ontdaan van zijn krachten, en een uitbundige Johnny, die houdt van het leven als monster, samenwerken om een geneesmiddel te vinden voordat het te laat is, en voordat ze elkaar gek maken. Met de hulp van Mavis (Selena Gomez) en Drac Pack, is het een race tegen de klok om een manier te vinden om zichzelf terug te veranderen voordat hun transformaties permanent worden.

In de film zijn ook de stemmen te horen van Kathryn Hahn (Ericka), Steve Buscemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin the Invisible Man), Keegan-Michael Key (Murray), Fran Drescher (Eunice), Brad Abrell (Frank), en Asher Blinkoff (Dennis).

NieuwsFilm

meest populair