Woody Harrelson (Venom) betrokken bij geweldsincident in berucht hotel

De acteur moest zichzelf verdedigen tegen een fotograaf.

FilmTotaal 8 oktober 2021 17:58 in Celebrity
De Amerikaanse acteur Woody Harrelson is woensdagavond betrokken geweest bij een geweldsincident in het bekende Watergate Hotel in Washington. Hij zou zichzelf hebben moeten verdedigen tegen een nog onbekende man, zo meldt de politie.

Het incident zou zijn ontstaan nadat Harrelson de man had aangesproken op het feit dat hij foto's aan het maken was van hem en zijn dochter. De Venom-acteur was daar niet van gediend en verzocht de man om alle foto's te verwijderen. Daar ging het dus mis.

De twee zouden in een stevige woordenwisseling zijn geraakt. Daarbij zou de man hebben uitgehaald naar Harrelson in een poging om hem bij de nek te grijpen. Om zichzelf te verdedigen, zou Harrelson de man vervolgens een klap hebben verkocht, zo valt te lezen in het verslag van de politie.

Verdere details kan de politie op dit moment nog niet geven. De zaak wordt nog onderzocht en er is nog niemand gearresteerd.

De Hollywoodster is vermoedelijk in Washington voor de opnames van de HBO-serie The White House Plumbers. Deze gaat - hoe toepasselijk - over het Watergate-schandaal dat tot de val van president Richard Nixon leidde. Harrelson speelt een CIA-agent die een sleutelfiguur vormde binnen deze zaak.

NieuwsFilm

meest populair