Dit zijn alle Young Avengers van Marvel Studios die nu al geïntroduceerd zijn

Dit zijn alle Young Avengers van Marvel Studios die nu al geïntroduceerd zijn

En dat zijn er meer dan je denkt.

Verschillende leden van de Young Avengers zijn al opgebouwd in het Marvel CInematic Universe. Wellicht dat we in Phase 4 al zo'n team te zien kunnen krijgen.

Nu er bedreigingen opstaan uit het multiversum en Tony Stark, Steve Rogers en Natasha Romanoff opgestapt zijn, is het tijd voor nieuwe helden. Naast de Avengers, krijgen we vermoedelijk ook de Young Avengers, een team dat in 2005 debuteerde in de comics. Meerdere van de helden zijn al te zien in de films (en series) en we zetten op een rij wie allemaal.

De Young Avengers
Kate Bishop a.k.a. Hawkeye: Clint Barton gaat Kate Bishop in november opleiden tot een goede boogschutter en superheldin. Dan zien we de serie Hawkeye op Disney+ debuteren.

Cassie Lang a.k.a. Stature: Haar kennen we als de dochter van Scott Lang en de reden waarom haar vader een superheld werd. Het personage is ook in toekomstige films weer te zien.

Elijah Bradley a.k.a. Patriot: Hem zag je in The Falcon and the Winter Soldier zijn debuut maken. Hij leerde Sam Wilson kennen, toen die Avenger Isaiah Bradley probeerde over te halen meer te vertellen over zijn krachten.

Tommy & Billy a.k.a. Wiccan & Speed: De tweeling van Scarlet Witch en Vision. Ook wel Tommy Shepherd en William Kaplan. William kan magie gebruiken en Thomas is supersnel.

America Chavez a.k.a. Ms. America: America Chavez is te zien in Doctor Strange in the Multiverse of Madness en is een van de meest krachtige MCU-helden omdat ze gaten kan maken in de realiteit.

Kid Loki: Kid Loki is een held in de comics en was in de serie Loki te zien als jonge variant van de God of Mischief.

Harley Keener a.k.a. Iron Lad: Hij richt de Young Avengers op in de comics. Opvallend is dat hij in de comics in werkelijkheid Nathaniel Richard is. Hij is een superheld uit de 31ste eeuw die terug in de tijd reist om te voorkomen dat hij verandert in Kang.

Kamala Khan a.k.a. Ms. Marvel: Iman Vellani debuteert straks in haar eigen soloserie, en is een heldin die haar idool wil zijn: Captain Marvel. Ze ontwikkelt snel eigen superkrachten en kan van vorm veranderen.

Riri Williams a.k.a. Ironheart: Zij bouwt een eigen harnas, net als Tony Stark dat heeft. Vermoedelijk gebruikt ze technologie van Wakanda om dat te doen, en ze krijgt straks een eigen serie.

Miles Morales a.k.a. Spider-Man: De opvolger van Peter Parker in de comics en een jonge held die zomaar eens zou kunnen debuteren. Hij is namelijk enorm populair en krijgt zelfs een eigen game.

NieuwsFilm

meest populair