Jennifer Lawrence met dikkere buik intiem met man op straat

Dat is nou liefde.

FilmTotaal 10 oktober 2021 15:43 in Celebrity
Jennifer Lawrence straalt helemaal door haar zwangerschap. Dat is te zien op nieuwe foto's die van de actrice en haar man Cooke Maroney zijn verschenen.

Vrijdagmiddag gingen Lawrence en Maroney namelijk gezellig op pad in hun woonplaats Manhattan voor een lunch. De twee konden het duidelijk niet laten om hun affectie voor elkaar te laten zien.

Op de foto's is te zien hoe de tortelduifjes elkaar omhelzen en diep in de ogen aankijken. Beiden hebben ze een enorme glimlach op hun gezicht.

Sinds Lawrence zich samen met haar man heeft gevestigd in de populaire stad, komt ze ook heel vaak buiten. Voorheen stond de actrice erom bekend zich niet echt vaak in de buitenlucht te laten zien.

Naarmate haar zwangerschap vordert, lijkt Lawrence zich ook steeds comfortabeler te kleden. Zo werd ze eerder deze week al in een simpele joggingbroek gespot (waar wel een ongekend prijskaartje aan hing).

Op een eerdere foto was de babybuik van Lawrence al helemaal goed zichtbaar, maar toen deed ze ook - letterlijk - weinig moeite om deze te verbergen.

Lawrence en Maroney, een galeriehouder, werden voor het eerst samen gespot in 2018. Een jaar later stapten de twee in het huwelijksbootje.

Benieuwd naar de romantische foto's van Lawrence en haar man? Je kunt deze eventueel hier bekijken!

NieuwsFilm

meest populair