Nieuwe film van Prime video blijkt een kijkcijferkanon

Nieuwe film van Prime video blijkt een kijkcijferkanon

Alleen Kate van Netflix doet het beter.

Regelmatig maakt Nielsen een lijst op met daarop de best bekeken films en series via streaming in de States. Nu blijkt dat Amazon Prime Video stevig in de lijst staat met de muzikale sprookjesfilm Cinderella die op 3 september online verscheen.

De film met actrice / zangeres Camila Cabello als Cinderella zou flink zijn gestreamd in de States, maar liefst 423 miljoen minuten. Het is de enige film in de lijst over de periode 6 tot en met 12 september 2021.

Op de eerste plek staat een film van Netflix, namelijk de actiethriller Kate met 428 miljoen minuten. De top drie is compleet met Cruella van Disney+, met 386 miljoen minuten. Overigens staan in de top tien niet alleen Originals. Ook films als Wind River (Netflix, 189 miljoen minuten) en School of Rock (Netflix, 185 miljoen minuten) werden goed bekeken.

Cinderella met Camila Cabello
Volgens Amazon is Cinderella een muzikaal gedreven, gewaagde nieuwe kijk op het traditionele verhaal waarmee je bent opgegroeid. "Onze heldin is een ambitieuze jonge vrouw wiens dromen groter zijn dan de wereld toestaat, maar met de hulp van haar Fab G is ze in staat om door te zetten en haar dromen waar te maken," zegt de streamingdienst.

Hieronder zie je de trailer voor de film met onder meer ook Billy Porter als Fab G, Idina Menzel als stiefmoeder Vivian en Pierce Brosnan als King Rowan. Heb jij Cinderella al gekeken?



NieuwsFilm

meest populair