Regisseur zet in op een Ghostbusters Shared Universe na 'Afterlife'

Regisseur zet in op een Ghostbusters Shared Universe na 'Afterlife'

En dan wel gemaakt door de allergrootste regisseurs.

Volgende maand verschijnt Ghostbusters: Afterlife in de wereldwijde bioscoopzalen en met 86 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat het derde officiële deel in de reeks er goed voor.

Uiteraard is het de vierde Ghostbusters-film na Ghostbusters uit 1984, het vervolge Ghostbusters II uit 1989 en de "vrouwelijke" reboot Ghostbusters uit 2016. Afterlife moet de reboot doen vergeten en mogelijk zelfs een heel universum lanceren.

Ghostbusters Shared Universe
Tijdens de Ghostbusters: Afterlife-panel New York Comic-Con zei regisseur Jason Reitman, de zoon van Ghostbusters-regisseur Ivan Reitman, dat hij veel verwacht van de franchise mocht zijn Afterlife succesvol zijn.

"Ik kan niet geloven dat we deze hebben overleefd. Ik wil Ghostbusters-films zien van al mijn favoriete regisseurs. En we hopen dat deze daar de weg voor vrijmaakt," aldus Reitman.

Ghostbusters: Afterlife zoomt in op de kleinkinderen van een van de originele Ghostbusters. De jongelingen vinden meer dan alleen de Ecto-1. Vanaf 18 november in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair