Gal Gadot gaat stoppen als Wonder Woman?

Gal Gadot gaat stoppen als Wonder Woman?

Dat gerucht gaat nu rond.

Veel franchises rond een bepaald personage stoppen na zo'n drie films. Zo bezien is het ook niet heel gek dat er nu gesproken wordt over het beëindigen van de Wonder Woman-films met het aankomende en aangekondigde derde deel.

In die derde film is actrice Gal Gadot straks weer te zien als Diana Prince. De site Geekosity meldt nu op basis van anonieme bronnen dat het na die derde solofilm gedaan is met de franchise voor de actrice.

Toch meer maken?
Geekosity meldt het bericht op basis van anonieme bronnen en komt met weinig concrete informatie. Tegelijk staat de site van Mikey Sutton te boek als relatief betrouwbaar en zou het zo bezien best mogelijk kunnen zijn dat hier iets in zit.

Tegelijkertijd zijn er wel de woorden van regisseur Patty Jenkins. Zij vertelde na Wonder Woman 1984 nog dat ze nog twee verhalen te vertellen had rond Diana Prince.

Actrice Gal Gadot herhaalde die woorden nog niet publiekelijk, dus voorlopig is het de vraag waar het nu heen zal gaan met de franchise. Komt er na de derde film nog een vierde deel? De tijd zal het leren.

Sowieso weten we nog niet wanneer de derde film precies in de bioscoop moet draaien. Patty Jenkins is eerst druk met Star Wars: Rogue Squadron, dat in december 2023 in de bioscoop moet draaien.

NieuwsFilm

meest populair