Als Rocket Raccoon dood gaat komen er rellen, James Gunn reageert

Als Rocket Raccoon dood gaat komen er rellen, James Gunn reageert

Guardians of the Galaxy Vol. 3 gaat vast afscheid van iemand nemen...

James Gunn, de schrijver en regisseur van Marvel's aankomende film Guardians of the Galaxy Vol. 3 reageert op fans die roepen dat ze gaan rellena sl Rocket Raccoon om het leven komt in de film.

Gunn schreef en regisseerde beide Guardians of the Galaxy-films die we tot nu toe te zien kregen. De eerste bracht de cast samen, de tweede maakte echt een familie van de intergalactische crew. En nu moet er nog een derde deel komen.

Meer over Rocket
Hoewel we weten dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 het verhaal wordt van de zoektocht naar Gamora en het verhaal van Nebula zal vertellen, ligt er als het goed is ook meer focus op het verhaal van Rocket Raccoon.

We weten nog weinig over Rocket, behalve dat hij een genetisch verbeterde wasbeer is, die gruwelijke experimenten heeft moeten doorstaan. In mei 2023 leren we meer over hem, en daar zijn fans heel blij mee.

Fans willen namelijk niet dat Rocket dood gaat. Op sociale media claimen sommigen dat ze gaan rellen op het moment dat regisseur James Gunn zou besloten om Rocket te doden. En daar reageert hij op geheel eigen wijze op:



NieuwsFilm

meest populair