Is 'Punisher'-acteur Jon Bernthal bereid om Wolverine te spelen in het MCU?

Is 'Punisher'-acteur Jon Bernthal bereid om Wolverine te spelen in het MCU?

Veel fans zouden Bernthal wel willen zien als de opvolger van Hugh Jackman.

Toen Disney de fusie met 20th Century Studios aanging, wist iedereen dat de X-Men uiteindelijk hun intrede zullen maken in het Marvel Cinematic Universe. En hoewel er nog geen X-Men film is aangekondigd, lijkt het kwestie van tijd voordat we meer horen over nieuwe mutantenfilms.

En als je aan X-Men denkt, denk je natuurlijk ook direct aan Wolverine. Het personage werd 17 jaar lang door Hugh Jackman gespeeld, maar die hing met Logan zijn klauwen aan de wilgen. Maar wie kan Jackman vervangen? Een naam die vaker wordt genoemd is Jon Bernthal, die we natuurlijk al kennen als The Punisher. Gezien het verleden van acteurs die tweemaal meespeelden in Marvel gerelateerde projecten zou hij echter in theorie ook Wolverine kunnen spelen.

Punisher of Wolverine?
Maar wat vindt de acteur er eigenlijk zelf van? Tijdens een interview met Forbes ging Bernthal in op de speculatie over een mogelijke toekomst als Wolverine:

"Luister, ik besluit mijn volgende rol altijd op basis van wat ik van het script vind en met wie ik ga werken. Wie is de regisseur en is dat iemand met wie ik wil werken? En dat is hoe ik ook in de toekomst zal blijven werken. Ik snap al die Marvel vragen natuurlijk, want het is voor veel mensen heel belangrijk. Mensen houden van deze personages en ik behandel dat ook met respect. Maar ik wil wel benadrukken dat Frank Castle écht in mijn botten zit."

Het moge dus duidelijk zijn dat Bernthal meer zit in een terugkeer als Frank Castle, dan de rol van Wolverine. Het is echter nog onduidelijk of we Bernthal ook echt terug zullen gaan zien als The Punisher.

NieuwsFilm

meest populair