Je kunt maar beter de hele aftiteling blijven zitten tijdens 'Eternals'

De traktatie is het meer dan waard...

Arjen Rooseboom 12 oktober 2021 15:16 in Algemeen
Over iets minder dan een maandje verschijnt het nieuwste hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe, namelijk Eternals. We weten al dat het een behoorlijk zit wordt met 2,5 uur.

En dan komt er nog een aftiteling van ruim 10 minuten, maar fans wordt aangeraden om (zoals gewoonlijk) die hele aftiteling uit te zitten.

In een gesprek met FANDANGO bevestigde regisseusse Chloé Zhao dat de film twee post-credit-scènes heeft en dat beide zowel verrassend als belangrijk zijn:

"Ja! Blijf niet alleen zitten voor de eerste, er komt ook een tweede. Ze zijn even belangrijk in gewicht en bieden grote onthullingen. Ze zullen alvast wat dieper ingaan op de oorsprong van het MCU".

Verhaallijn
Eternals speelt zich af over twee verschillende tijdperken. De eerste in het verleden toen ze opereerden als een formidabel team en een hechte familie-eenheid waren. De tweede in het heden.

Wanneer de groep uit elkaar is gevallen, tevreden om tussen mensen te leven en zich te verbergen, zorgt de heersende dreiging van de Deviants, die opnieuw het voortbestaan ​​van de mensheid bedreigt, ervoor dat ze hun verschillen opzij moeten zetten en hergroeperen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

ik kan niet wachten om de filmpjes te zien op Youtube

cthulhu440

Avatar

als of iemand die woke rommel wilt zien

NieuwsFilm

meest populair