Het bewijs dat Gozer The Gozerian in de 'Ghostbusters: Afterlife'-trailer zit

Het bewijs dat Gozer The Gozerian in de 'Ghostbusters: Afterlife'-trailer zit

Had jij het gespot?

Als het gaat om het promoten van het binnenkort te verschijnen Ghostbusters: Afterlife, leunt de studio zwaar op de nostalgische factor. De aanwezigheid van oudgedienden zoals Bill Murray, Ernie Hudson, Dan Aykroyd en Sigourney Weaver wordt nadrukkelijk benoemd in elk interview.

Toch zullen er ook nog wat verrassingen geboden moeten worden om de fans tevreden te stellen. Nu lijkt er een kleine easter egg in de trailer verstopt te zitten die menig fan enthousiast zal maken.

Van actrice Olivia Wilde is momenteel nog onbekend welke rol zij speelt in het derde vervolg over de spokenjagers. Een interne bron bij GIANT FREAKIN ROBOT heeft haar als Gozer The Gozerian herkend.

Slavitza Jovan speelde de schurk in de originele film uit 1984. Ze was onvergetelijk, eng en koud. Gozer had ook nog twee duivelse honden met gloeiende rode ogen (waarvoor Paul Rudd lijkt te vluchten bij een winkelcentrum, kijk maar!) en een sekte vereerde haar.

De trailer voor Afterlife laat Wilde niet zien, maar een paar snelle flitsen (die makkelijk te missen zijn), wijzen op de terugkeer van Gozer.

De groep kinderlijke hoofdrolspelers gaat in de stad een diepe mijn in waarna een standbeeld van Gozer wordt getoond. Let op de details:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair