Nieuwe 'The Purge'-film springt ver de toekomst in

Tien jaar verder.

Jim Pedd 13 oktober 2021 07:58 in Algemeen
De situatie rond The Purge 6 is ietwat onduidelijk. Zo heeft de film nog geen officieel groen licht gekregen van Universal Pictures, maar ligt er wel al een scenario van de hand van regisseur James DeMonaco.

DeMonaco wil graag een nieuwe film maken in de franchise en voor het eerst sinds deel drie wil hij hem ook zelf regisseren. Op voorwaarde van een terugkeer van acteur Frank Grillo als Leo Barnes. En dat is geen probleem voor de acteur, dus die nieuwe film zou er zomaar in kunnen zitten.

Tien jaar in de toekomst
Tijdens een nieuw interview met The Illuminerdi vertelde DeMonaco dat de nieuwe film zich tien jaar later afspeelt dan de meest recente film.

"Ik kan je dit vertellen: we keren terug, tien jaar na The Forever Purge en de kaart van Amerika is compleet opnieuw getekend. We zijn nu volledig in een stammenmaatschappij veranderd. Dus onze muren en staten zijn volledig afgebroken tot nieuwe definities, die laten zien waarom mensen naar bepaalde delen van Amerika gegaan zijn. Dus ja, ik werd na 6 januari wakker, en een paar weken later had ik dit."

Door een forse tijdsprong te maken, kan Purge 6 in elk geval wat nieuwe richting aan de franchise geven en de mythologie opnieuw uitvinden.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Q Jones18

Avatar

Gaaf. Ik ben al lang blij dat Grillo terugkeert

Fluffer

Avatar

De purge serie heeft tot hiertoe nog niet teleurgesteld dus voor mij kan het nog.

NieuwsFilm

meest populair