Megan Fox gaat all the way op onthullende Insta-foto's

De actrice en haar vriendje Machine Gun Kelly.

FilmTotaal 13 oktober 2021 08:29 in Celebrity
In een rap tempo weet actrice Megan Fox zich weer in de kijker te spelen. Na enkele jaren rust, duikt ze sinds 2019 weer op een wat kleinere titels en komende jaren lijkt ze ook in wat grotere titels te spelen.

Zoals bekend heeft ze de vrouwelijke hoofdrol in The Expendables 4 en ze zal daarin ongetwijfeld een behoorlijk badass personage spelen, zeker vergeleken met haar personages in de bekende franchise Transformers en Teenage Mutant Ninja Turtles.

Ook krijgen we Megan te zien in de film Johnny & Clyde waarin we haar zien als het personage Alana Hart, de eigenaar van de kluis waar Johnny en Clyde het op gemunt hebben. Andere toekomstige films zijn Night Teeth, Big Gold Brick, Naya Legend of the Golden Dolphin, Good Mourning with a U en Aurora.

Gewaagd op Instagram
Nu zien we Megan behoorlijk gewaagd op Instagram. We zien haar samen met haar vriendje Machine Gun Kelly op de cover van GQ Style. Waar de rapper nog heel wat kleding aan heeft, zit de actrice er toch een stuk luchtiger bij.


Wil je de 34 jarige Megan Fox op de cover zien? Bekijk deze dan nu op haar Instagram. Ook op deze foto's zie je het tweetal.


NieuwsFilm

meest populair