Netflix komt met ultra-expliciete film mét Ana de Armas

Netflix komt met ultra-expliciete film mét Ana de Armas

De "Bond-girl" zien we binnenkort in 18+ film Blonde.

Netflix kan doen en laten wat ze willen als het gaat om de leeftijdsclassificatie van de films die exclusief op de streamingdienst komen te staan. Vaak zijn de film dan ook net even steviger in bijvoorbeeld geweld, aangezien ze vaak niet gebonden zijn aan restricties zoals die wel gelden voor een bioscooprelease.

Nu wordt duidelijk dat Netflix met een film met zeer expliciete beelden komt, mét actrice Ana de Armas in de hoofdrol. Je kent De Armas uit onder meer Blade Runner 2049, Knives Out en het recente No Time to Die.

Het door Netflix aangekochte Blonde krijgt namelijk een NC-17 eindversie, oftewel voor 18 jaar en ouder. Dit betekent vermoedelijk dat de film toch redelijk over de grens gaat in het vertonen van bloot, al wordt dat niet echt duidelijk via het bericht op Twitter.

Blonde met Ana de Armas
In Blonde van regisseur Andrew Dominik (Killing Them Softly, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford) speelt de actrice Marilyn Monroe. Andere rollen zijn voor Adrien Brody, Bobby Cannavale en Julianne Nicholson.

Blonde is een "oogverblindend fictief portret van het ingewikkelde innerlijke leven van de verafgoodde en begeerde filmster." Zo wordt de film omschreven, gebaseerd op het gelijknamige boek van Joyce Carol Oates. Vermoedelijk begin 2022 op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair