Toch weer een tegenslag voor Marvel Studios met de release van 'Eternals'

Toch weer een tegenslag voor Marvel Studios met de release van 'Eternals'

Eternals lijkt niet in China uit te komen.

Het begint er steeds meer op te lijken dat de aankomende Marvel-film Eternals het moet doen zonder release in China. Nadat China ook al besloot om Marvel's Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings geen bioscoop te geven, horen we nu dat men dit ook gaat doen met Eternals.

De aankomende blockbuster van regisseur Chloe Zhao zou mede door opmerkingen van haar in 2013 niet in de bioscoop uitgebracht worden in China. Dat schrijft de Wall Street Journal.

Geen Chinese release
In het verleden maakte Zhao opmerkingen over China, die daar behoorlijk slecht vielen. En dus wordt Marvel Studios als het ware gestraft voor de samenwerking met de regisseur door de bioscooprelease niet te gunnen.

In de nieuwe Marvel-film komen de Eternals van een andere planeet, en moeten ze de Aarde beschermen tegen de Deviants. Dat zijn parasitische buitenaardse wezens die van planeet naar planeet reizen en daar het intelligente leven uitroeien.

Als de film begint, is de groep Eternals uit elkaar gevallen en zullen we zien hoe zij langzaamaan samenkomen in een uiterst moeilijke tijd, en waarbij ze het tegelijkertijd moeten opnemen tegen de Deviants die ineens terugkeren.

NieuwsFilm

meest populair