Deze trailer van actiethriller 'Apex' met Bruce Willis is een regelrechte afrader

Deze trailer van actiethriller 'Apex' met Bruce Willis is een regelrechte afrader

Ook de poster kun je beter overslaan.

We blijven het ons afvragen: wat is er met Bruce Willis gebeurd? De Die Hard- en Pulp Fiction-ster is de laatste jaren bijna alleen nog maar in inwisselbare B-films te zien. De nieuwe actiethriller Apex biedt ook weinig hoop voor verbetering. Bekijk hieronder de trailer en poster.


Zes elitejagers betalen grof geld om op een man te jagen op een afgelegen eiland, alleen worden de rollen omgedraaid en zijn zij ineens de prooi. Willis speelt Malone, een voormalig agent die levenslang heeft gekregen voor een misdaad die hij niet heeft begaan. Als hij dit dodelijke spel weet te overleven, is hij eindelijk weer een vrij man.

Cast & crew
Apex is een film van regisseur Edward Drake, met wie Willis ook al de film Cosmic Sin (2021) maakte. De rest van de cast bestaat uit o.a. Neal McDonough, Corey Large, Alexis Fast, Nels Lennarson, Lochlyn Munro, Megan Peta Hill en Trevor Gretzky.

Apex, met een scenario van Edward Drake en Corey Large, draait vanaf 12 november in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair