The Matrix: Resurrections krijgt eindelijk een officiële synopsis

The Matrix: Resurrections krijgt eindelijk een officiële synopsis

En dat betekent iets meer duidelijkheid over het verhaal van de film.

We hebben natuurlijk al een trailer gezien van The Matrix Resurrections, maar vreemd genoeg heeft Warner Bros tot nog toe geen officiële synopsis van de film vrijgegeven.

Daar komt nu verandering in, want Warner Bros. heeft op hun officiële 'awards'-website het volgende geplaatst over het verhaal van de vierde Matrix-film:

"In een wereld van twee realiteiten, één het dagelijkse leven en één wat erachter zit, moet Thomas Anderson opnieuw kiezen of hij het witte konijn wil volgen. Keuze, hoewel een illusie, is de enige manier om in de Matrix te blijven of hem te verlaten, maar die keuze wordt wel strenger bewaakt en is gevaarlijker dan ooit."

Deze omschrijving geeft natuurlijk nog niet veel weg, maar suggereert wel dat Neo het uiterste uit zijn krachten moet halen om een ondenkbaar machtige vijand tegen te gaan.

Resurrections is de vierde film in de franchise en speelt zich af na de gebeurtenissen van The Matrix Revolutions. We zien Keanu Reeves opnieuw als Thomas Anderson/Neo, maar ook franchise-alumni als Carrie-Anne Moss (Trinity) en Jada Pinkett Smith (Niobe) keren terug. Tot teleurstelling van veel fans is Laurence Fishburne niet van de partij als Morpheus. Nieuwkomer Yahya Abdul-Mateen II neemt deze rol (in een andere versie?) van hem over.

The Matrix Resurrections draait vanaf 16 december a.s. in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair