Batman, Catwoman en meer in tweede trailer van 'The Batman'

Matt Reeves heeft iets heel tofs voor ons.

DC organiseerde dit weekend zijn FanDome-evenement, een wereldwijd streamingevent waarvan we steeds meer studio's er van zien organiseren. Tijdens het event is een trailer vrijgegeven voor Matt Reeves' The Batman.

Die trailer laat weer wat meer zien van Robert Pattinson die als de nieuwe Batman te zien is. Tegelijk is hij een Elseworlds-versie van Batman, waarmee zijn film helemaal op zichzelf komt te staan.

The Batman
Het verhaal van The Batman speelt zich af in 'year two'. In de comics is dat het tweede jaar waarin Batman actief is als gemaskerde superheld die druk bezig is met het beschermen van de bewoners van Gotham City.

Bruce Wayne heeft wel al het vertrouwen van de bewoners van Gotham City, maar moet nog altijd wennen aan het vechten tegen superschurken.

Warner Bros. heeft alle vertrouwen in de film, want er zijn al twee spin-off series besteld. Zo krijgen we een serie die Gotham City P.D. moet gaan heten en zal draaien om (en de naam suggereert het al) de politie van Gotham en dan met name om de corruptie onder agenten. Een tweede spin-off verkent de incarnatie van Colin Farrell als The Penguin.

Check hieronder de trailer van The Batman. De film moet in maart 2022 te zien zijn in de bioscoop.



Ook dook men tijdens DC Fandome achter de schermen. Dat in een video die je hieronder kunt zien:



NieuwsFilm

meest populair