Halle Berry krijgt rake klappen in trailer 'Bruised' van Netflix

Gehavende Berry in MMA-drama van Netflix.

Bram de Groot 16 oktober 2021 15:20 in Video
Voor wie actrice Halle Berry volgt op Instagram weet dat zij al jaren een behoorlijk fanatiek sporter is en zich ook bezighoudt met vechtsporten. Binnenkort zien we de actrice in Bruised als een oud MMA-vechter die haar verleden niet los kan laten.

Bruised is het regiedebuut van Oscar-winnares Berry. Andere hoofdrollen worden gespeeld door Adan Canto, Shamier Anderson, Danny Boyd, Jr., Adriane Lenox, Sheila Atim, Valentina Shevchenko en Stephen McKinley Henderson.

Eerste trailer Bruised
Nu heeft Netflix de eerste trailer online gezet voordat de film op 24 november te zien is op de streamingdienst. Onderaan ook de poster.


In Bruised verlaat de uit de gratie geraakte MMA-ster Jackie Justice (Berry) de sport. Jaren na haar laatste gevecht, terwijl alles misgaat in haar leven en ze wordt gekweld door woede en schuldgevoel, haalt haar manager en vriend Desi (Adan Canto) haar over om mee te doen aan een gewelddadig illegaal gevecht, waar ze de aandacht trekt van een promotor (Shamier Anderson).

Hij belooft Jackie terug in de ring te krijgen. Maar de weg naar eerherstel wordt onverwacht persoonlijk wanneer Manny (Boyd, Jr.) - haar zoon die ze als baby heeft afgestaan - plotseling op de stoep staat.1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blablazer

Avatar

Heerlijke actrice knap en nog ze kan fantastisch acteren.

NieuwsFilm

meest populair