First Look 'Black Adam' toont indrukwekkende The Rock

First Look 'Black Adam' toont indrukwekkende The Rock

De DC-film verschijnt in de zomer van 2022.

Al jaren wordt er door de fans maar ook acteur Dwayne Johnson uitgekeken naar een film over het DC Comics-personage Black Adam, dat werd bedacht door Otto Binder en C. C. Beck. Black Adam is de grote tegenstander van Shazam die we in 2019 al zagen in Shazam! en terugkeert in Shazam! Fury of the Gods (2023).

Tijdens DC Fandome is de eerste blik verschenen op de film Black Adam die in de zomer van 2022 in de wereldwijde bioscopen moet verschijnen. The Rock geeft gestalte aan het personage dat 5000 jaar gevangen heeft gezeten en dezelfde krachten bezit als Shazam.

Black Adam wordt in de comics gezien als een antiheld, aangezien hij na zijn misdaden uit het verleden zijn naam wil zuiveren. Maar daarvoor zal hij wel een en ander moeten doen.

First Look op Black Adam
Hieronder zie je de First Look op Black Adam van regisseur Jaume Collet-Serra, bekend van de recente Disney-film Jungle Cruise ook met Johnson. Andere personages worden gespeeld door Noah Centineo als Atom Smasher, Aldis Hodge als Hawkman, Quintessa Swindell als Cyclone, Pierce Brosnan als Kent Nelson / Doctor Fate en Sarah Shahi als Adrianna Tomaz.

Black Adam staat gepland voor 29 juli 2022.



NieuwsFilm

meest populair