'Avengers: Endgame'-regisseurs reageren op geruchten rond hun MCU-terugkeer

'Avengers: Endgame'-regisseurs reageren op geruchten rond hun MCU-terugkeer

Maken de Russo's weer een Marvel-film?

Avengers: Endgame co-regisseur Joe Russo reageert op een mogelijke terugkeer naar het Marvel Cinematic Universe. Samen met zijn broer Anthony Russo is hij sinds 2014 betrokken bij het Marvel-universum.

Marvel vond hen zelfs zo goed, dat zij de Infinity Saga mochten afronden. Maar na Avengers: Endgame liet het duo weten voorlopig even klaar te zijn met Marvel-films en dat ze liever nieuwe projecten wilden maken. Lang duurde dat niet, want het MCU blijkt aanlokkelijk en dus ging het tweetal in gesprek met Disney over een nieuw project.

Druk in gesprek
Recent sprak Joe Russo met Variety. Hij vertelde toen dat hij weinig kon meedelen rond het nieuwe project dat hij samen met broer Anthony op het oog heeft.

"Het zou niet passend voor ons zijn om te reageren op een deal waar we middenin zitten." En dus moeten we het nog even zonder iets nieuws doen wat dat betreft.

Op dit moment hebben de Russo's het behoorlijk druk. Maar op zich is dat niet heel erg, want Marvel Studios heeft tot 2023 films gepland. Ze hebben dus nog wel even om een nieuw project te vinden en te onderhandelen.

Dat Marvel Studios het tweetal terug wil brengen is niet gek gezien het immense succes van de twee laatste Avengers-films. We weten ook van de twee dat ze graag en Secret Wars-film zouden willen maken.

NieuwsFilm

meest populair