3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 17 oktober 2021 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

American Made (2017)
Regie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, e.a.
Barry Seal heeft niet veel met zijn baan als commercieel piloot. Hij casht wat bij door partijen sigaren mee te smokkelen. Daardoor komt hij in beeld van de CIA, die hem rekruteert als informant. Ondertussen gaat hij echter ook cocaïne smokkelen voor drugsbaron Pablo Escobar. Maar dan gaat het gruwelijk mis.

Clueless (1995)
Regie: Amy Heckerling | Cast: Alicia Silverstone, Stacey Dash, Brittany Murphy, e.a.
De zestienjarige scholiere Cher is ontzettend populair en rijk. Ze besluit Tai, een nieuwe klasgenote, te helpen door haar ook populair te maken. Cher blijkt daar echter iets te goed in te zijn, want Tai wordt populairder dan zij. Tegelijkertijd zoekt Cher naar haar droomvriendje. En dan duikt haar ex-stiefbroer Josh ook nog eens op.

Shutter Island (2010)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, e.a.
Massachusetts, 1954. Politieagent Teddy Daniels, die wordt geplaagd met verontrustende visioenen, en zijn nieuwe partner Chuck Aule vertrekken samen naar een afgelegen eiland waar een psychiatrisch ziekenhuis voor criminelen op is gevestigd. Daar onderzoeken de twee de zaak van een verdwenen patiënte. Aangenomen wordt dat zij zich heeft verstopt op het eiland. Een web van intriges en misleiding bemoeilijkt het onderzoek echter al snel.Lees ook:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair