De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De collectie van deze populair streamingdienst is weer uitgebreid met een aantal interessante titels.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

De Slag om de Schelde (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthijs van Heijningen jr. | Cast: Gijs Blom, Susan Radder, Tom Felton, e.a.
Najaar 1944. De Britse zweefpiloot Willem Sinclair stort tijdens een vlucht boven Zeeland neer. De Zeeuwse tiener Teuntje Visser komt in verzet wanneer haar broer door de nazi's wordt gearresteerd. De Nederlandse nazi Marinus van Staveren raakt gewond aan het oostfront en wordt teruggestuurd naar zijn vaderland. De levens van deze drie raken noodlottig met elkaar verwezen tijdens de Slag om de Schelde.

Dora and the Lost City of Gold (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Bobin | Cast: Isabela Moner, Danny Trejo, Benicio Del Toro, e.a.
Dora heeft het grootste deel van haar leven samen met haar ouders de wildernis verkend. Nu staat haar een andere uitdaging te wachten: de middelbare school. Maar wanneer haar ouders tijdens hun zoektocht naar de Verloren Stad van Goud plotseling verdwijnen, komt de jeugdige ontdekkingsreiziger samen met haar vrienden toch weer in actie.

Shrek (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Adamson en Vicky Jenson | Cast: Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy, e.a.
Shrek woont heerlijk rustig in een afgelegen moeras. Op een dag wordt zijn rust ruw verstoord door de plotselinge komst van honderden sprookjesfiguren. Zij blijken door de gemene Lord Farquaad uit het koninkrijk te zijn verbannen. Shrek kan ze helpen door prinses Fiona te redden. Hij wordt hierbij geholpen door de praatgrage ezel Donkey.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair