3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 12 oktober 2021 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Ghostbusters (1984)
Regie: Ivan Reitman | Cast: Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, e.a.
Drie parapsychologen verliezen hun baan aan de universiteit. Ze besluiten om zich voortaan te verhuren als spokenverdelgers en zich bezig te houden met het vangen van allerlei soorten geesten. Wanneer ze een portaal naar een andere dimensie ontdekken, is het aan hen om New York te redden van een verschrikkelijke verschijning.

Baby Driver (2017)
Regie: Edgar Wright | Cast: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily James, e.a.
Baby, die lijdt aan tinnitus en vertrouwt op het ritme van zijn muziek, heeft een grote schuld open staan bij een crimineel. Om deze af te lossen, werkt hij als bestuurder van vluchtauto's tijdens bankovervallen. Wanneer hij de vrouw van zijn leven ontmoet, doet hij een poging om uit de criminele wereld te stappen. Maar dan gaat het mis.

Little Women (2019)
Regie: Greta Gerwig | Cast: Saoirse Ronan, Florence Pugh, Emma Watson , e.a.
Noord-Amerika, in de nasleep van de Burgeroorlog. Jo March, die een carrière als schrijfster ambieert, ziet niets in de van haar verlangde rol als echtgenote. Ook haar drie zussen zijn vastbesloten om hun eigen dromen na te streven. Maar eenmaal volwassen, komen ze al snel achter de harde realiteit van het vrouw zijn.Lees ook:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair