Victoria Koblenko stretcht lichaam en toont volle boezem op Insta-foto

De actrice ligt er heerlijk bij tijdens een yogasessie.

Op dit moment werkt de Nederlands Oekraïense actrice Victoria Koblenko aan de romantische komedie F*ck de Liefde 2 met onder meer ook Yolanthe Cabau, Edwin Jonker en Bo Maerten. In de komedie zien we Koblenko weer als het personage Cindy.

De in Vinnytsja geboren blondine heeft meer plannen op filmgebied. Ze is binnenkort namelijk ook te zien in Righetto, een Italiaanse romantische dramafilm van regisseur Mattia Sbragia, ook met namen als Paolo Bonacelli, Vinicio Marchioni en Francesco Pannofino.

Sportstandje op Instagram
"In de vragen ronde in stories vragen jullie altijd om sport routine. Die heb ik niet, want sporten heeft nooit echt kunnen beklijven," schrijft Victoria bij een nieuwe foto met een flinke inkijk. "Ik reken pilates en yoga even niet mee, maar waar ik de laatste tijd bij ben gaan zweren is stretchen!"

"Wat een verschil maakt dat voor je houding, onvoorstelbaar! En nu ik een paar weken niet naar les heb kunnen gaan door drukte merk ik dat ik het mis. Van alle sporten waar ik ooit aan ben begonnen heb ik nog nooit iets zo gemist als stretchen," aldus de actrice.

"De pezen die op springen staan blijken toch zoveel meer soepelheid in zich te hebben als je er maar doorheen ademt. En de vleugels die je na die overwinning krijgt. Voor mij echt onvergelijkbaar. Je kan natuurlijk thuis zelf een lesje op YouTube nemen om het te proberen," sluit ze af. "Happy Sunday!"


De foto van de 40 jarige Victoria Koblenko zien? Check deze dan hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair