Zwak ontvangen 'Halloween Kills' krijgt ander einde op schijf

Zwak ontvangen 'Halloween Kills' krijgt ander einde op schijf

Het tweede deel staat op 38% op Rotten Tomatoes.

Sinds afgelopen week draait Halloween Kills in de Nederlandse bioscopen en ondanks dat er heel wat mensen de film bezoeken, is de ontvangst onder de critici zwak met slechts 38% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

Terwijl de slasherfilm pas net op het witte doek draait, kijkt regisseur David Gordon Green al naar de release op Blu-ray. Hij meldde tegenover Collider dat er op de schijf ook een alternatief einde te zien zal zijn, het oorspronkelijke einde.

Oorspronkelijk einde aangepast
"Dit [de bioscoopversie] is de enige echte director's cut, maar er is een extra scène die we hebben gefilmd. En eigenlijk vind ik het een behoorlijk briljante scène. Dus we gaan een uitgebreide versie op de dvd uitgeven, zodat iedereen het uitgebreidere einde kan zien dat anders en cool is," aldus Green.

"We hebben het einde uiteindelijk aangepast toen ik vertrouwen kreeg in waar we in de volgende film naartoe gaan, het oorspronkelijke einde voelde niet authentiek aan voor waar we heen gaan," verklaarde Green. "Ik denk dat het einde wel cool was geweest als het een eenmalige film was."

Het vervolg Halloween Ends, dat overigens niet per se de laatste in de reeks hoeft te zijn, verschijnt volgend jaar in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair