Deze Celestial in Marvel-film 'Eternals' is echt bizar groot

Deze Celestial in Marvel-film 'Eternals' is echt bizar groot

Meer dan 300 kilometer!

Marvel-film Eternals komt met een herintroductie van de gigantische, godachtige en door de ruimte reizende Celestials in het Marvel Cinematic Universe. En een daarvan wordt maar liefst 200 mijl, omgerekend 321 kilometer, lang.

In de Marvel-comics zijn de Celestials in essentie goden. Het zijn oeroude wezens met immense macht, die helemaal terug dateren tot de vroegste dagen van het universum. Zij experimenteerden met andere levensvormen en dat leidde tot de schepping van de Eternals en de Deviants, evenals de introductie van het x-gen in de mensheid.

Handjevol verschijningen
De Celestials verschenen al een paar keer in het MCU, waaronder Ego the Living Planet in de film Guardians of the Galaxy Vol. 2. En na de film Eternals zullen ze een grotere rol hebben in de franchise.

Tijdens het setbezoek van Screen Rant, vertelde production designer Eve Stewart dat een van de nieuwe Celestials echt enorm is.

"Hij is een 200 mijl groot ding. Hij loopt gewoon rond planeten."

Het MCU heeft vermoedelijk hiermee z'n nieuwste en sterkste wezens ooit. Dat belooft ook wat, want de implicaties voor het filmuniversum zouden potentieel heel groot kunnen zijn.

NieuwsFilm

meest populair