Debuterend regisseur Michael B. Jordan over 'Creed 3'

Debuterend regisseur Michael B. Jordan over 'Creed 3'

Hoe maakt hij die film?

Michael B. Jordan maakt straks zijn regiedebuut met de film Creed III. De film borduurt voort op het verhaal van Adonis Creed, de zoon van de grote vriend van Sylvester Stallone's Apollo Creed.

De Creed-franchise is een succes, waarbij Stallone afscheid neemt van zijn personage en het stokje overdraagt aan Michael B. Jordan's Adonis. Na het succes van ook de tweede Creed-film werd eerder dit jaar aangekondigd dat Jordan zijn regiedebuut zou maken met Creed II. Daar vertelt hij over in een nieuw interview.

Creed III maken
Jordan sprak met Entertainment Weekly en vertelde dat hij heel erg geïnspireerd is door de wijze waarop Denzel Washington te werk gaat.

"Hij heeft mij echt geholpen met voorbereiden van Creed III. Ik vroeg hem echt bizar veel vragen, keek hoe hij de set draaiende houdt en communiceert met de hoofden van afdelingen en waar ik op moet letten elke dag. Dus het was voor mij een goede samenwerking voorafgaand aan Creed III," begon Jordan.

"Door Denzel geregisseerd worden is een masterclass in alles. Hij komt elke dag naar zijn werk en geeft alles wat hij heeft. Niks blijft achter in de tank, dus je moet die energie en drive zien te matchen. Dat pushte mij echt om meer te doen."

NieuwsFilm

meest populair