'Batgirl' vindt 'Bad Boys For Life'-schurk én J.K. Simmons keert terug

De DC-film gewoon onderdeel van het DC Exented Universe.

Bram de Groot 19 October 2021 12:53 in Algemeen
Het wordt druk in 2022 als het gaat over de films in het DC Extended Universe. Volgend jaar verschijnen sowieso al de drie films Black Adam, The Flash en Aquaman and the Lost Kingdom in de bioscoop en op HBO Max debuteert de film Batgirl.

Afgelopen weekend kregen we al de eerste concept-art voor de titelheldin te zien, gespeeld door actrice Leslie Grace (In the Heights). Nu zijn er weer twee nieuwe namen onthuld.

Onder meer J.K. Simmons terug
Deadline heeft bevestigd dat Oscarwinnaar J.K. Simmons terugkeert in de franchise als het personage Commissioner Jim Gordon. Hij speelde de rol eerder in (Zack Snyder's) Justice League uit 2017 (2021).

Een andere rol gaat gespeeld worden door acteur Jacob Scipio, die je mogelijk kent uit films als Bad Boys For Life en Without Remorse. Wie hij speelt is nog onduidelijk.

Batgirl komt van Bad Boys For Life-regieduo Bilall Fallah en Adil El Arbi. Een verschijningsdatum heeft de DC / HBO Max-film nog niet.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RogueWon

Avatar

Het was te verwachten - deze Batgirl is latina. En als JK Simmons Gordon speelt, betekent dat deze film canon is/behoort tot de SnyderVerse?

Rich Art

Avatar

@RogueWon: Dat staat ook in de subtekst toch? ;) Dikke kans dat deze film na die van The Flash verschijnt en wat het dus aannemelijker maakt dat de Batman van Affleck zal sterven in die film. Om vervolgens door deze dame te worden opgevolgd. Verklaard de aanwezigheid van Simmons ook.

Bigds9fan

Avatar

Krijg niet echt een Batgirl vibe bij deze dame.

RobzZ01

Avatar

Gaaf van Scipio. Vond m erg tof als schurk in Bad Boys for Life.

GreenHornet

Avatar

is dit de opmars naar de Oracle saga met Batwing

Civilian Supreme

Avatar

Grappig (en goed) dat ze toch behoorlijk vast houden aan de films die al gemaakt zijn. Het word anders helemaal een chaotisch zootje en ik moet zeggen dat ik nog steeds hoop op Cavill en een vervolg met Meneer Saad en Seid.

NieuwsFilm

meest populair