Oorspronkelijk 'Men in Black'-regisseur keert nooit meer terug naar de franchise

Oorspronkelijk 'Men in Black'-regisseur keert nooit meer terug naar de franchise

Barry Sonnenfeld ziet het echt niet zitten, maar waarom?

Men in Black-regisseur Barry Sonnenfeld maakt nooit meer een film in de franchise. Tijdens een nieuw interview legt hij uit waarom hij klaar is met de ooit zo geliefde franchise.

De Men in Black-franchise wist vooral met de eerste film echt goud te slaan. Drie films later was Men in Black: International een bescheiden succes aan de box office, maar was deze niet eens zo heel erg sterk ontvangen. En dus staat de vraag open hoe het ervoor staat met de toekomst.

Meer Men in Black?
Recent sprak Barry Sonnenfeld, die ons de eerste film bracht, met Comic Book Movie over een mogelijke nieuwe film. Hij blijkt er geen zin in te hebben.

"Nee, ik ben klaar met het Men in Black-gebeuren en ik weet zeker dat Tommy [Lee Jones] en Will [Smith] dat ook zijn," begon Sonnenfeld.

"Ze waren te moeilijk. Er waren te veel issues met het maken van die dingen. We waren het nooit eens over de scenario's met de producenten en het werd steeds minder leuk. Het is grappig dat F. Gary Grey niet alleen Men in Black: International heeft geregisseerd, maar ook Be Cool, dat een vervolg was op Be Shorty. Ik grap altijd dat F. Gary Grey min of meer mijn sequel-regisseur is."

"Ik weet niet eens waarom ik Men in Black 3 gemaakt heb. Op een zeker moment wil je ook niet alsmaar hetzelfde blijven maken."

NieuwsFilm

meest populair