Regisseur Darren Aronofsky werd gestalkt met haatsms'jes na film 'Mother!'

Deze persoon wist zelfs het telefoonnummer van de regisseur te bemachtigen.

FilmTotaal 19 oktober 2021 15:26 in Celebrity
Darren Aronofsky maakte enkele jaren geleden de film Mother!, met hoofdrollen voor Jennifer Lawrence en Javier Bardem. De regisseur gaf onlangs een masterclass en liet toen weten dat hij veel kritiek en zelfs haatmails kreeg vanwege deze film.

Aronofsky, eveneens bekend van Requiem for a Dream en The Wrestler, was aanwezig tijdens het Egyptische El Gouna Film Festival en blikte terug op zijn controversiële film Mother!, een allegorie over de verwoesting van de aarde. Hij wist dat de film niet door iedereen even goed onthaald zou worden, maar hij was niet voorbereid op zoveel kwade reacties.

Haatmails
Zo begint de filmmaker: "Ik begon me echt af te vragen wat ik fout had gedaan". Een persoon steekt er echter met kop en schouders bovenuit. De persoon in kwestie was er namelijk in geslaagd Aronofsky's gsm-nummer te bemachtigen.

Vervolgens liet hij de filmmaker meerdere malen weten na het zien van Mother! juist zoveel mogelijk schade aan de aarde zou toebrengen, enkel en alleen om Aronofsky te irriteren.

Positief
De regisseur laat weten dat er ook leuke berichten tussen zitten: "Gelukkig krijg ik ook af en toe hele 'goede' haatmails, dat is dan wel weer leuk. Er zijn eveneens genoeg mensen bij wie de film een snaar raakte. Zij reageerden juist heel enthousiast en gepassioneerd. Dan realiseer ik me in een keer weer waarom ik films maak!"

Aronofsky werkt momenteel aan The Whale, waarin The Mummy-acteur Brendan Fraser zijn grote comeback maakt.

NieuwsFilm

meest populair